VELKOMMEN til mine private prostatakræft fotos 2014 + 2015 + 2016 + 2017 + 2018 + 2019 + 2020 + 2021 + 2022

Marts 2022 – Frygt for tilbagefald. Artikel i Propa – Konsultation på Rigshospitalet.

Juni 2021 – Jeg har fået den glædelige nyhed, at der ikke er nogen grund til behandling, som jeg ellers havde frygtet. En kæmpe lettelse, og ny start på fremtiden.

I 2014, da jeg oprettede denne hjemmeside, var der ikke mere tegn på kræft. Det var en mental lettelse, men min fysiske tilstand var meget værre, end jeg havde forestillet mig.

Heldigvis er jeg en kræftoverlevende.


 

 

IMG_2840

 

Billederne giver en idé om, hvad man kan forvente i forbindelse med en åben prostatakræft operation.

Jeg forventede at vågne med kateter og to dræn, men tænkte ikke så meget over, hvordan min krop ville se ud efter operationen. Jeg bekymrede mig mere om, hvordan jeg ville klare at komme på 4. sal, hvor jeg bor. Hvornår jeg kunne køre bil igen, komme i sommerhus, slå græs osv.

Men helt ærligt – Jeg fik et chok, da det gik op for mig, hvilken tilstand jeg befandt mig i. Min første tanke var at tage fotos og dele, så andre kan få indtryk af, hvad man kan forvente i forbindelse med en lignende operation.

Velkommen til mine fotos. Nogle kan virke stærke!  Klik på overskrifterne:  Before the operation/Før operationen      Recovery Room /Opvågningsrum   First hours/Første timer efter operationen  osv.

 

Du er velkommen til at kontakte mig og følge min blog på Facebook – “Steen Hansen – Cancer Survivor.”

E-mail: nudos@pc.dk  – Steen Hansen

Alle rettigheder vedr. indhold, fotos mv.:  www.prostate-cancer-photos.dk/SteenHansen